Ole hyvä!

Ääni on ilmaisukanavana yksi tärkeimmistä ja monelle myös kaikkein tärkein työväline. Siksi haluan sinutkin mukaan sitä harjoittamaan. Tarjoan äänenkäytön ja esiintymisen koulutusta sekä lauluvalmennusta verkossa ja livenä kaikille oman äänenkäyttönsä ja esiintymistaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille. Myös työyhteisöille.

Tarjolla on myös maksuttomia resursseja, jotta jokainen ääniammattilainen saisi tietoa oman äänensä ja esiintymisensä kehittämiseen ja äänestään huolehtimiseen. Ääniluotsin opissa on ollut jo yli 6000 äänityöntekijää ja laulunharrastajaa valmentajasta myyjään ja opettajasta pappiin. Tutustu äänenkäytön kehittämiseen tilaamalla maksuton videosarja ja avaudu karismallesi!

Kolme harjoitusta rohkeammalle äänelle

Huuda oikein

Huutaminen vaatii rohkeutta ja rentoutta! Ääntä voi käyttää voimakkaastikin ilman että se rasittuu. Riittää, että opettelee hallitsemaan muutaman asian. Tässä videolla pikavinkit. Tervettä äänentuottoa ja taloudellista äänen voimistamista opit myös Puheen flow -kurssilla. Tutustu kurssiin täällä.

Löydä paras itsesi

Näin löydät rohkeuden olla sinä -videovalmennuksen  harjoituksella löydät oman parhaan potentiaalisi suhteissasi toisiin ihmisiin, ja saat myös pari vinkkiä, kuinka voit varmistaa, että muistat toteuttaa parasta sinua. Harjoitus on irrotettu Vaikuttava ääneni -kurssin toisen päävalmentajan, kehollisuusvalmentaja, sopraano ja tanssi-liiketerapeutti Maria Svanin sekä muutosvalmentaja Joonas Harimaan videovalmennuksesta. Marian ja Joonaksen valmennuksen pääset katsomaan kokonaisuudessaan Vaikuttava ääneni –verkkovalmennuksen bonuksena.  

Kovaa ja korkealta?

Lauluakin voi harjoitella! Leuan kireydet ovat suorassa yhteydessä kurkunpään kireyksiin, ja ne taas sammuttavat äänesi soinnin. Leuan on siis oltava rentona, jos haluat tuotta ääntä terveesti. Tällä videolla näytän sinulle, miten saat korkeisiin ääniin helpoutta lisäämällä leuan avausta. Lisää vinkkejä helppoon äänentuottoon ja uskottavaan tulkintaan saat neljän viikon mittaisesta Laulu liikkeelle -valmennuksesta.

Lähde ikimuistoiselle matkalle omaan ääneesi

Käytätkö työssäsi ääntä?  Oletko huomannut, että äänesi vaikuttaa sekä energiatasoosi että tapaan, jolla viestisi otetaan vastaan?

Kouluttajana, yrittäjänä, opettajana, terapeuttina tai asiakaspalvelijana olet puheammattilainen, jolle ääni on yksi tärkeimmistä työvälineistä.  Nyt sinulla on mahdollisuus oppia käyttämään ääntäsi oikein ja saamaan viestisi perille. Sillä jos et osaa käyttää ääntäsi tietoisesti, kehosi toimii ääntäsi vastaan, energiatasosi laskee ja uskottavuutesi heikkenee. Katso videolta, mitä kaikkea voit vaikuttavalla äänenkäytöllä saavuttaa!

Lisätietoja Vaikuttava ääneni -kurssista saat täältä.