Kestävämpi ääni – tilaa maksuton videosarja!

Tilaa MAKSUTON videovalmennus!

Opettaja, varhaiskasvattaja, kouluttaja, valmentaja, myyjä, asiakaspalvelija, juontaja, terapeutti, pappi, liikunnanohjaaja, poliisi..

Miten arkesi muuttuisi, kun saisit yhden tärkeimmistä työvälineistäsi loistavaan kuntoon? 

Jos olet ääniammattilainen, työhösi kuuluu paljon äänenkäyttöä. Ehkä pelkkää puhetta, ehkä myös laulua. Joka tapauksessa olet paljon äänessä päivän aikana ja silloin on tärkeää, että osaat käyttää ääntäsi oikealla tavalla. Jos äänesi tällä hetkellä käheytyy helposti etkä pysty nauttimaan puhetyöstä, olet tullut oikeaan paikkaan. Haluan saada sinut uskomaan, että todella voit parantaa äänenkäyttöäsi ja saada varmuuden siitä, että äänesi kestää tilanteessa kuin tilanteessa. Ääni on tärkein työvälineesi, ja haluan auttaa sinua pitämään siitä parasta mahdollista huolta!

Oikeanlaisen äänenkäytön avulla:

 ➡ äänentuotto on helppoa
 ➡ ääni on soiva ja kantava
 ➡ ääni kestää hyvin pitkäkestoisenkin käytön
 ➡ ääni on ilmaisukykyinen ja vaikuttava

Olen auttanut jo tuhansia ääniammattilaisia käyttämään ääntään vaikuttavammin ja kestävämmin. Asiakkainani on ollut kouluja, seurakuntia, kuntosaleja ja koko joukko muita työpaikkoja, joissa ääni on työssä hyvin keskeisessä roolissa. Ohjauksessani tuhannet ammattilaiset ovat oppineet käyttämään ääntään vaikuttavammin ja kestävämmin, ja nauttivat nyt työstään entistä enemmän!

Haluatko kuulla lisää?

Tilaa 3-osainen valmennus kokonaisuudessaan sähköpostiisi. Valmennuksen seuraavissa osissa:

  • kuulet, mitä kaikkea tärkeää ja arvokasta voit ääniharjoittelun kautta saada elämääsi 
  • saat heti TEHOKKAAN HARJOITUKSEN äänen pikarentoutukseen
  • näet ääniharjoittelun tuomia tuloksia
  • opit harjoituksen, jolla voit itse alkaa kehittää puheääntäsi vaikuttavammaksi ja kestävämmäksi

Tilaa maksuton Kestävämpi ääni -videovalmennus allaolevalla lomakkeella!

Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste

Miksi opiskelisit puhetekniikkaa kanssani?

Olen laulaja, laulunopettaja ja vokologi Liisi Pettersson ja toimin ääni- ja esiintymisvalmentajana Ääniluotsilla. Olen äänitieteen sekä laulu- ja puhetekniikan monipuolinen asiantuntija.

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus laulunopetuksesta ja äänivalmennuksesta, ja olen auttanut urani aikana tuhansia laulajia ja puhujia saamaan äänenkäyttöönsä lisää helppoutta, voimaa, vapautta ja varmuutta.

Minua on kiitelty kannustavasta valmennustavasta, asioihin tarttumisesta ja laajasta tietämyksestä ihmisäänen toiminnassa. Myös käytännön kokemukseni laulu- ja puhe-esiintymisistä innostaa monia. Esiinnynkin mielelläni laulaen ja puhuen aina kun siihen on mahdollisuus.

Valmennuksistani sanottua:

"Puheeäneni on vaikuttavampi. Tuntuu että viestini menee paremmin perille. Tuntuu että minua kuunnellaan paremmin. Nautin puhumisesta ja esiintymisestä enemmän."

”Liisi oli korvaamattoman tärkeä apu, kun kurkunpää ja ääni alkoivat ottaa osumaa luentokeikkamäärän noustessa 80+ vuositasolle. Saattaa kuulostaa hassulta, että 38 vuoden jälkeen ”pitää opetella puhumaan oikein”, mutta jo muutaman tunnin mittaisen Skype-valmennuksen myötä huomasin selkeän eron. Tykkään itse luennoida ja valmentaa ja olisi ikävää jos 3-8 h valmennuspäivässä tunnin jälkeen kaikki ajatustyö menisi äänen kanssa selviämiseen. Minulta Liisille vahva suositus. Selkeitä ja toimivia vinkkejä kaikille puhetyön ammattilaisille.” – Joni Jaakkola, hyvinvointialan moniottelija, public speaker, CEO, Optimal Performance Oy

”Kävin puhetekniikan tunnilla ja tää todellakin toimii, sain myös heti palautetta! Olin radiohaastattelussa ja juontaja kysyi lopuksi oletko ollut puheopetuksessa, kun et puhunut niin nopeasti ja ääni oli tasaisempi? Sama juontaja haastatteli vuosi sitten minua ja sanoi, että eron kyllä todellakin huomasi. Eli kiitos ihana Liisi <3 suosittelen kaikille!” – Sohvi Nyman, stylisti ja tietokirjailija

Tilaa maksuton Kestävämpi ääni -videosarja allaolevalla lomakkeella!

Sähköpostiosoitteesi on turvassa ja voit erota listalta milloin tahansa. Tietosuojaseloste.

Tietosi ovat turvassa: Rekisteri ja tietoturvaseloste