Vaivattomat torstaiklasarit to 6.5. klo 17–18.30

Klassisen laulun treeniryhmä. Ohjausta, ideoita ja vertaistukea.

Tämä on Vaivattomat torstaiklasarit, verkkovälitteinen ryhmätapaaminen klassisen laulun – tuttavallisemmin oopperalaulun – harrastajille. Klassinen laulu sisältää toki oopperalaulun lisäksi muutakin, kuten liedejä, vanhaa musiikkia, oratorioita, suomalaisia ja pohjoismaisia yksinlauluja...

Tapaamiessa treenataan yhdessä klassisen laulun tekniikoita ja pyritään saamaan omaan lauluun paljon lisää helppoutta, tasaisuutta, ilmaisukykyä ja kirkkautta.

Tapaamisen kulku:

1) Aloitamme yhteisellä tekniikkaosiolla klo 17–17.30. Tekniikkaosiossa keskitymme klassisen laulun perusteisiin kuten hengitykseen, resonanssiin, rekistereihin, sointiväriin jne...

2) Tekniikkaosion jälkeen jokainen treenaa itsenäisesti tekniikkaosion ohjeilla 17.50 asti. Yhteistä kappaletta ei anneta, vaan jokainen treenaa omaa ohjelmistoaan annetuilla ohjeilla!

3) Oman treenin jälkeen kokoonnutaan hetkeksi yhteen, käydään läpi treenissä nousseita kysymyksiä, ja treenataan sitten taas itsenäisesti klo 18.25 asti.

4) Lopuksi tullaan vielä yhteiseen tilaan, käydään läpi treenin anti ja suljetaan yhteinen tila.

HUOM! Valmennus toimii parhaiten sellaisille laulajille, jotka kykenevät treenaamaan laulua myös itsenäisesti ja joilla on jo itselleen sopivaa ohjelmistoa työn alla.

Huomioitavaa: tapaamista varten tarvitset kohtalaisen nettiyhteyden ja kuulokkeet, sekä halutessasi nettikameran ja mikrofonin. Mikit avataan vain keskustelujen ajaksi. Lauluharjoituksissa mikit pidetään kiinni ja kuvankin saa halutessaan laittaa pois näkyvistä. Tämä treeni on vain sinua itseäsi varten!

Osallistumismaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Osallistumismaksua ei palauteta. Tapaamiseen otetaan rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla allaolevaa painiketta. Ilmoittautuminen käynnissä to 6.5. klo 14 asti.

HINTA 18 €

Liisi Pettersson

Sopraano, laulupedagogi, vokologi FM